STOEPKRIJTWEDSTRIJD - kinderen van 4 t/m 12 jaar

Doe mee en ontwerp een plak-tattoo! 

 

Het Jeugdcultuurfonds Lisse organiseert een bijzondere stoepkrijt wedstrijd. Alle kinderen wordt gevraagd om hun favoriete dier te tekenen voor het Landelijk Jeugdcultuurfonds. Het winnende ontwerp wordt door het Jeugdcultuurfonds gebruikt en er wordt een plak-tattoo van gemaakt. Help het Jeugdcultuurfonds, voeg jouw dier toe aan onze beestenboel!

Ontwerp je eigen dier
De professionele ontwerper van het Jeugdcultuurfonds heeft een hond, uil, leeuw, vos en vogel bedacht en er ook plak-tattoos van gemaakt. Vind je ze leuk? Doe dan mee aan de wedstrijd en ontwerp je eigen dier. Het leukste dier wordt door het Jeugdcultuurfonds toegevoegd aan onze beestenboel. En er wordt een plak-tattoo van gemaakt. Zo lopen er straks allemaal kinderen rond met een plak-tattoo van jouw ontworpen dier!

 

Hoe werkt het?
Tijdens de tekenwedstrijd worden van alle tekeningen foto’s gemaakt en op Facebook (ontwerp je dier - Jeugdcultuurfonds) gezet. Het aantal likes en een deskundige jury bepalen uiteindelijk de winnaar. Het winnende ontwerp wordt toegevoegd aan de al bestaande Jeugdcultuurfonds-dieren en er wordt een plak-tattoo van gemaakt. Als de plak-tattoo klaar is wordt de winnaar uitgenodigd om helemaal volgeplakt te worden door zijn of haar eigen plak-tattoo, samen met vrienden en vriendinnen.

Waar en wanneer?
Tijdens Zweten & Eten op zondag 23 juni 2019.
Tijd: 14.30 -16.00 uur.

Er worden ook 3 dagwinnaars aangewezen. De uitslag daarvan komt in week 26.   De winnaars krijgen een T-shirt met hun eigen tekening erop. Deze ‘wedstrijd’ is ingedeeld in 3 categorieën, namelijk 4-6 jaar; 7-9 jaar; 10-12 jaar.

Help jij het Jeugdcultuurfonds  aan een nieuw dier? Dan help je ons andere kinderen te helpen! 

Hoofdsponsoren

Deze site is met trots ontwikkeld door Etopia Digital Agency

Organisatie Kinderactiviteiten:

Logo-De-Ree-100-Years-fc.png