Kom langs! Gratis Entree en vermaak je deze gezellige dag!

Wat kan je verwachten?

- Meer dan 10 Foodtrucks

- Live Muziek

- Kinderplein

- Gezellig publiek

Of je nu met je gezin, vriendengroep, collega’s of je eerste afspraakje komt, voor ieder is wat wils.  U heeft niet alleen een gezellig dag, maar u steunt ook ons goede doel, het Jeugd, Sport en Cultuurfonds in Lisse.
 

Foodtrucks

U kunt kiezen uit zo'n 10 verschillende foodtrucks, elk met zijn eigen specialiteit en uitstraling. Even een greep uit het aanbod: Beef & Burgers  - Spaanse Tapas - Pannenkoeken - Espresso bar - Heerlijke wafels  -  Beemster kaas tosties - Verse friet en niet te vergeten voor onze kleintjes (maar ook de groten mogen hiervan genieten!) een truck met eigen gemaakt ijs. En de rij wordt langer... Mexican Food via "De Sheriff food truck" is on the way...

 

Live Muziek

Naast al dit lekkers zult u vermaakt worden met live muziek . Voor iedereen die wel eens op "De Parade” is geweest zal de muzikale omlijsting geen verrassing zijn. Sfeervol, gezellig en herkenbaar.

Kinderplein

Er is van alles te doen voor kinderen zoals Kidsrun, stoepkrijtwedstrijd, en nog veel meer activiteiten voor kinderen! Springkussens, schminken en nog veel meer!
 

Als u er met velen bent om wat lekkers te eten & drinken, kunnen vele kinderen van ouders met beperkte financiële middelen toch een zwemdiploma halen of lid worden van een sport of muziek vereniging via het Jeugd, Sport en Cultuurfonds. Mooi toch!
 

Lekker eten & drinken dus op 23 juni vanaf 12:00 tot 19.00 uur!

Foodtrucks

Hoofdsponsoren

Deze site is met trots ontwikkeld door Etopia Digital Agency

Organisatie Kinderactiviteiten:

Logo-De-Ree-100-Years-fc.png